Over mij

Ik ben 49 jaar en heb een eerste huwelijk plus scheiding achter de rug. Daarna kocht ik voor het eerst een eigen appartement en woonde ik voor de eerste keer echt alleen. Met veel vallen en opstaan. Gelukkig bestaat er zelfs voor superonhandige mensen een oplossing voor elk probleem. Die enorme onhandigheid zorgt dat ik vrijwel nooit streef naar perfectie, of het met alle geweld zelf wil oplossen. Ik kies een pragmatische oplossing en gun mezelf af en toe een omweggetje om het leven makkelijker te maken. Ik vertel je daar graag meer over bij onze kennismaking.

Sharmila Kishna

Falen is een optie

Onze digitale profielen verhalen vooral over geweldige ervaringen, weergaloze reizen en indrukwekkende succesverhalen. Niet zo raar dus dat met name jongeren bezwijken onder de torenhoge druk van het streven naar het perfecte leven en vaak een poosje ‘uit’ op de bank belanden. Maar ook veertigers, vaak in het drukste decennium van hun leven, zoeken naar meer balans.

In 2008 werd ik fulltime zelfstandige. Na jarenlang bij dezelfde werkgever was dat best eng. Bij sommige opdrachtgevers daarna leerde ik hoe het allemaal mis kan lopen. Die organisaties, en de mensen, daar denk ik veel meer aan terug dan aan de leuke bedrijven. Omdat ik daar leerde dat wat ik ‘falen’ noemde, veel gezonder is dan elke dag met maagpijn naar je werk gaan. En dat ik veel meer veerkracht had dan ik zelf wist.

Als trainer en life coach deel ik dit soort ervaringen. Natuurlijk streven we allemaal naar succes en geluk maar het is ook handig om te ontdekken hoe je overeind blijft in slechtere tijden.

Meer informatie?