Ik zoek een coach

Persoonlijke coaching is onderdeel van mijn communicatietrainingen. Daarnaast ben ik personal life coach voor vrouwen. Ook bij personal life coaching starten we met een gratis uitgebreid kennismakingsgesprek.

Om jou beter te leren kennen begint elk coaching-traject met een uitgebreid persoonlijk assessment. Deze assessments zijn onder meer gebaseerd op hersentesten en op kleurprofilering.

Assessment

  • Wie ben jij?
  • Waar krijg je energie van?
  • Wat stagneert er in je leven?
  • Wanneer hoor je een afkeurend stemmetje in je hoofd?
  • Wat maakt je gelukkig?
  • Wat is je olifant? Je weet wel, die ’s nachts op je borst komt liggen en zorgt dat je gaat piekeren.

Samen kijken we naar de patronen in je positieve en negatieve ervaringen en maken we je beter bewust kunt worden van je talenten en je valkuilen.

In het uitgebreide kennismakingsgesprek gaan we aan de slag om alvast eerste inzichten te verzamelen. Aan de hand van dit gesprek krijg je van mij een voorstel en offerte voor de eerste zes coaching sessies. De Personal Life Coaching trajecten variëren van 6 tot 9 sessies. Mijn tarief bedraagt € 65,00 per uur, exclusief b.t.w. voor een traject van 6 sessies. Vanaf de 7e sessie gaat mijn tarief naar beneden, afhankelijk van het aantal vervolgsessies.

Mannenkortingsactie

Als life coach werk ik vooral met vrouwen maar natuurlijk zijn mannen ook welkom. De eerste 10 mannen die zich aanmelden voor een life coaching traject bied ik daarom 20% korting voor een serie van 6 sessies.

Ben jij een man en wil je gebruik maken van je mannenkorting?
Melde je dan vandaag nog aan.